Dit evenement vond reeds plaats
   

Praktisch

Wanneer

za 19/05/12 om 20:00

Waar

De Kreun
Conservatoriumplein 0
8500 Kortrijk

Organisator

De Kreun

Contact

Conservatoriumplein 0
8500 Kortrijk
tel. +32 5 6370644
info@dekreun.be
website

Prijzen

13 Kreuncard / 4x4 / CJP (online & De Kreun office) 16 VVK (online, UITwinkel & De Kreun office) 19 Doors


Quantic and Alice Russel feat The Combo Barbaro

Kortrijk, 19/05/2012


Quantic and Alice Russel feat The Combo BarbaroQuantic is het project van Will Holland, de Brit die bijna eigenhandig voor een revival van soul zorgde met onder meer zijn Quantic Soul Orchestra. Met zijn verhuis naar Colombia kwam ook een hernieuwde interesse in de meer psychedelische en experimentele kantjes van de ritmische rijkdom van de muziek uit de Caraïben, Latijns-Amerika en Afrika.

Quantic is het project van Will Holland, de Brit die bijna eigenhandig voor een revival van soul zorgde met onder meer zijn Quantic Soul Orchestra. Met zijn verhuis naar Colombia kwam ook een hernieuwde interesse in de meer psychedelische en experimentele kantjes van de ritmische rijkdom van de muziek uit de Caraïben, Latijns-Amerika en Afrika. Zijn eigen Combo Barbaro is daar het levendige bewijs van.
Met Tru Thoughts labelgenoot Alice Russell erbij komt Quantic tot de synthese van de twee. De straffe stem van Russell zorgt voor meer blues en zelfs een tikje gospel in de latin gekruide deep funk en soul. Met een warm en weergaloos resultaat. Gilles Peterson is alvast fan

foto's: © dk


Reageer op dit evenement

Naam 


E-mail (wordt niet getoond)

Jouw reactie