Dit evenement vond reeds plaats
   

Praktisch

Wanneer

wo. 25/04 t.e.m. zo. 13/05/2012, verschillende aanvangsuren

Waar

Diverse locaties in de binnenstad van Kortrijk
Raadpleeg de website van de organisator voor exacte gegevens
8500 Kortrijk

Organisator

Festival van Vlaanderen Kortrijk vzw

Contact

Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk
tel. 056 22 64 50
info@festivalkortrijk.be
website

Prijzen

niet gekend

Tickets reserveren reserveer je ticket

Tickets kun je telefonisch reserveren op 056 23 98 55.


Win duotickets voor Festival van Vlaanderen Kortrijk

Wedstrijd

Kortrijk, 25/04/2012 - 13/05/2012


Win duotickets voor Festival van Vlaanderen Kortrijk

Kortrijk, diverse locaties, wo. 25/04 t.e.m. zo. 13/05/2012, verschillende aanvangsuren

Festival van Vlaanderen Kortrijk biedt jong en oud weer een beklijvende mix van klassiek, hedendaagse muziek en wonderlijke geluidskunst. Win duotickets voor een muzikaal en oervrouwelijk verrassingspakket voor de hele familie: Stadsmuziek op zaterdag 12 mei.
 

Enkele unieke projecten vormen dit jaar de festivaluitschieters. Met wat geluk kun je nog een luisterticket bemachtigen voor het openingsconcert: barok van wereldklasse met ‘Via Crucis’ van L’Arpeggiata. Ook Phlippe Turiot zal met zijn 'Goldbergvariatiesop accordeon (zaterdag 5 meizeker velen bekoren

Club Klassiek is dan weer het levende bewijs dat je voor klassiek niet strak in het pak hoeft. Drie schitterende concerten in een warm salon met knusse stoelen, sfeervolle verlichting en oogstrelende decoratie. Zo brengt Musicbanda Franui hun bevlogen ‘Mahlerlieder’ vrijdag 4 mei voor het eerst in België. En het jonge Franse strijkkwartet Quatuor Zaïde (zaterdag 5 mei) staat aan de vooravond van een schitterende internationale carrière.

Met Brussels Philharmonic staat op zondag 29 april (ook) voor het eerst een Oscarwinnaar op het programma. Zij presenteren werk van Górecki, Berlioz en Cage o.l.v. de charismatische chef-dirigent Michel Tabachnik.

'Klinkende Stad: Publiek Geluid' biedt internationale geluidskunst in parken, perken en pleinen. Hoe reageren mensen wanneer het geluid van  hun vertrouwde omgeving verandert? Ontdek ook hoe kunstenaars inspiratie vinden in hun natuurlijke omgeving. 

Naar aanleiding van het moederdagweekend focust Stadsmuziek - hét regionale muziekfeest - op muziek door en van vrouwen. Laat je op zaterdag 12 mei verrassen door 7 miniconcerten en een slotconcert op verschillende locaties in de Kortrijkse binnenstad.


Neem onderaan in het gekleurde vak deel aan de wedstrijd (na registreren en/of inloggen) en win een van de 3 duotickets voor een uniek parcours tijdens Stadsmuziek. 


Je ontdekt trouwens tijdens deze festivaleditie tal van locaties in de binnenstad: de Kortrijkse Schouwburg, Budascoop, diverse kerken en Concertstudio, maar ook minder bekend erfgoed.

In 2011 wist Festival van Vlaanderen Kortrijk bij zijn tweede editie de publieksaantallen alvast te verdubbelen tot bijna 3.000 bezoekers.


Reageer op dit evenement

Naam 


E-mail (wordt niet getoond)

Jouw reactie