Dit evenement vond reeds plaats
   

Praktisch

Wanneer

Van vr. 3/05 t.e.m. zo. 5/05/2013, verschillende aanvangsuren

Waar

Festivalweide langs Kanaal, Trakelweg en Gentstraat op 2 km van station
8770 Ingelmunster

Organisator

Labadoux vzw

Contact

p.a. Oudstrijdersstraat 16
8770 Ingelmunster
tel. +32 (0)51 31 30 38
labadoux@ingelmunster.be
website

Prijzen

niet gekend

Tickets reserveren reserveer je ticket

Tickets kun je reserveren via deze link of telefonisch op 070 25 20 20.Win duodagtickets met backstagepasjes voor Labadoux

Wedstrijd

Ingelmunster, 03/05/2013 - 05/05/2013


Win duodagtickets met backstagepasjes voor Labadoux

Ingelmunster, festivalterrein, van vr. 3/05 t.e.m. zo. 5/05/2013, verschillende aanvangsuren

Labadoux heeft een traditie van muziek vanuit de buik, van echte rootsmuziek. Ook voor de feestelijke 25e editie blijft het festival mooi op koers. Win duodagtickets met backstagepasjes voor de festivalzondag, met onder meer Raymond van het Groenewoud en Sarah Ferri.
 

 

Concerttent

Op het hoofdpodium stelt Sioen op vrijdag zijn nieuwe album voor. Hij laat zich hiervoor flankeren door de charmante dames van Binti. Daarna neemt de Italiaanse bard Angelo Branduardi de muzikale honneurs waar.

Zonder The Rhytm Junks te willen te kort doen, maar de headlinerstatus op zaterdag is voor de Ierse singer-songwriter Luka Bloom. Daarna komt de Bretoense zanger en muzikant Alan Stivell, ook iemand met een palmares om u tegen te zeggen. Uit de West-Vlaamse klei getrokken is opener E-Liese. Globetrotter Wouter Buyst ten slotte levert onder de naam Equinox the Peacekeeper tijdloze songs voor fijnproevers.

Op de slotdag opent Martyn Joseph, een van de beter bewaarde geheimen van Groot-Brittannië. Daarna levert het Ierse Shantalla de bestelde Keltische pareltjes af. Sarah Ferri stond vorig jaar op het Cactusfestival in Brugge en belooft nu zongedroogd muzikaal vertier op Labadoux. Raymond van het Groenewoud mag afsluiten en tegelijk bewijzen dat leeftijd in zijn geval meer staat voor métier dan voor verval.

Tapijtconcerten in de Foyer

Bij een lekker glas geniet je hier van prachtige miniconcerten. De leuke muzikale mix biedt onder andere eenvoudig Nederlandstalig werk (Potgrond), een opzwepende reis door de Europese volksmuziek in combinatie met Afrikaans gevoel voor ritme (Lyrondell), en een plezante symbiose van Ierse gezelligheid en West-Vlaamse leute (Korrigan).

Afterparty en meer

Traditioneel sluit de Pubtent telkens af met een spetterende afterparty van de dj’s Desperado of Jåk. Maar dat bijvoorbeeld de veelkoppige West-Vlaamse band Kájhem Orchestra, de vrolijke bonte bende van Radio Negra en de Amsterdam Klezmer Band hier ook zullen scoren op sfeervlak, lijkt wel een zekerheid. Ook Rapalje - op de Peloeze - is er eentje om naar uit te kijken. Sakinah Yanara daagt daar nog het klimaat uit met een buikdansoptreden.

Familiegebeuren

Labadoux is altijd een feest voor de hele familie. De kinderanimatie staat dit jaar gepland in een circustent: de Sierk. Circus Hoetchatcha! voegt nog toe aan het circusgevoel, net als Castaar, de Labadoux huisclown. Ten slotte is er ook het swingende Blitz - uit Meulebeke. Onder de 12 jaar is Labadoux trouwens gratis.


Neem onderaan in het blauwgrijze vak deel aan de wedstrijd (na registreren en/of inloggen) en win een van de 3 duotickets voor zondag 5 mei, inclusief backstagepasjes.Reageer op dit evenement

Naam 


E-mail (wordt niet getoond)

Jouw reactie 
 
Angelo is een jeugd-zanger nostalgie, die wij graag hoorden.We hoorden hem in de Brielmeersen jaren geleden. We zouden hem graag terug horen in Ingelmunster.
 
Roos op 11/04/13
 
Samen genieten van de muziek, vrienden, sfeer..... drank ;)
 
Ivan Vandepitte op 11/04/13
 
voor mij het ideale familiefestival

 
Talpe Maria op 11/04/13
 
Wil graag van de muziek en de sfeer genieten ;) Heerlijk
 
Diana Delvo op 11/04/13
 
Ik hoop op better weer dan vorig jaar, maar de sfeer zat er ook dik in.
 
EmmaC op 09/04/13

Toon alle reacties